Tussen brood en spelen – Wim Oolbekkink

9789063537050-480x600Werk beweegt tussen twee uitersten: je brood verdienen en genieten van wat je doet. Soms moeten we onszelf ertoe zetten om aan het werk te gaan. Dan kun je je afvragen waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Op een ander moment kan je werk je zoveel voldoening geven dat het helemaal niet meer als werk aanvoelt.

Volgens Henk-Peter Dijkema en Wim Oolbekkink kun je voor een groot deel bepalen hoe gelukkig je bent op je werk. Je kunt het oefenen, leren en je kunt erin groeien. In dit boek bespreken zij negen aanjagers van werkgeluk, zoals toewijding, erkenning en zelfvertrouwen.

Interview met Wim Oolbekkink, auteur van Tussen brood en spelen.


 

Abonneer je hier!

Ben jij auteur of uitgever van een managementboek? En wil jij ook geïnterviewd worden? Klik hier!

You may also like...

Geef een reactie

Shares