Het selectieproces – prof. Lidewey van der Sluis

Cover boek Het selectieprocesHet doel van dit boek is om de bewustwording van de subjectiviteit en de relativiteit van het begrip ‘geschikt’ te vergroten. Hiermee worden twee afgeleide doelen gediend.

Het eerste afgeleide doel is dat beoordeelden door de verkregen inzichten beter in staat zijn om de mening van de beoordelaar te nuanceren. Het tweede is dat beoordelaars bescheidener zullen zijn in hun oordeel.

Beide afgeleide doelen zijn een gevolg van het feit dat zowel beoordelaars en beoordeelden door dit boek beter zullen beseffen dat geschikt worden bevonden gebaseerd is op eigen voorkeuren en sociale constructen.

Interview met prof. Lidewey van der Sluis, auteur van Het selectieproces.


 

Abonneer je hier!

Ben jij auteur of uitgever van een managementboek? En wil jij ook geïnterviewd worden? Klik hier!

Geef een reactie

Shares