Zeven megatrends – Hans van der Heijden

Cover boek Zeven MegatrendsWat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in onze maatschappij? Op die vraag geeft dit boek antwoord.

Het doel is aan te zetten tot reflectie en op grond van die reflectie relevante vragen te helpen stellen. Gegeven de megatrends, voor welke keuzen staan organisaties? Wat betekenen de ontwikkelingen voor de koers? Wat zijn de implicaties voor marketing, voor Human Resource Management (HRM) of voor loopbanen?

Wie snel bij wil zijn met wat er in de wereld en in Nederland gebeurt, heeft met dit boek een overzicht in de volle breedte.

Interview met Hans van der Heijden, auteur van Zeven Megatrends.


 

Abonneer je hier!

Ben jij auteur of uitgever van een managementboek? En wil jij ook geïnterviewd worden? Klik hier!

You may also like...

1 reactie

  1. R. Runner schreef:

    Nog nooit is het zo goed gegaan met de mensheid. We leven langer, we zijn gezonder en rijker dan ooit, er zijn minder oorlogen, minder moord en doodslag, dus wij zijn veiliger dan ooit. De lucht en het water zijn schoner dan ooit. We gaan fatsoenlijker met dieren en vrouwen om dan ooit, er is minder slavernij, racisme en seksisme dan ooit. Op de een of andere manier dringt deze positieve boodschap niet tot ons door. Met name de media heeft geen boodschap aan een positief geluid; daar is blijkbaar geen droog brood mee te verdienen. Machthebbers en de (wapen)industrie hebben baat bij de negatieve berichtgeving. De aanhoudende negatieve berichtgeving staat wereldwijd vrede in de weg. Ik ben benieuwd in hoeverre de positieve boodschap in het boek over de zeven MEGAtrends naar boven komt. #peaceistheonlywayforward

Geef een reactie

Shares