Summary: Strategie = Executie – Jacques Pijl

Cover Strategie = ExecutieEen noviteit bij Business Books van People Power. Regelmatig gaan we samenvattingen van Managementboeken, die door Managementboek.nl gemaakt zijn, voor je inspreken. Zo kun je onderweg of tijdens het uitruimen van je vaatwasser bij blijven met de beste managementliteratuur. Mocht je liever willen lezen, de samenvattingen zijn ook in papieren vorm beschikbaar op Managementboek.nl

Strategie = Executie van Jacques Pijl is de eerste summary die we voor je hebben ingesproken. Veel luisterplezier!

Shortlist Managementboek van het Jaar 2017.

Strategie = Executie. Sneller verbeteren, vernieuwen én innoveren in een nieuwe tijd
Organisaties staan midden in het nieuwe normaal, waarin volatiliteit troef is. Organisaties verstoren zelf of worden verstoord. Continuïteit is geen vanzelfsprekendheid meer. In deze tijd geldt maar één wet: STRATEGIE = EXECUTIE.

‘Strategie = Executie’ is het laatste competitieve voordeel. Een strategie is net zo briljant als haar executie. Strategie-executie moet zowel exploitatie van het bestaande businessmodel als innovatie mogelijk maken. Het is een evenwichtskunst waarin harde kaders even belangrijk zijn als zacht verandermanagement. En het is net zo relevant voor professionals van gevestigde organisaties als voor ondernemers bij snelgroeiende startups. Maar hoe doe je dat?

‘Strategie = Executie’ geeft een eigentijds antwoord en is 80% how-to:
– Je krijgt overzicht: 6 succesfactoren, 4 versnellers en 16 bouwstenen.
– Je raakt geïnspireerd: 16 casussen en meer dan 50 innovaties ter inspiratie.
– Je kunt direct aan de slag: 5 uitgewerkte aanpakken.

STRATEGIE = EXECUTIE is de nr. 1 opdracht voor leidinggevenden, professionals en ondernemers.

Jacques Pijl en zijn onderzoeksteam interviewden 60 bestuurders, professionals en ondernemers over de belangrijkste vraag: wat maakt of kraakt excellente strategie-executie en innovatie? Daarnaast analyseerden zij meer dan 60 casussen en 300 relevante boeken en artikelen.
‘Een schat aan goed gefundeerde inzichten en adviezen. – Ben Tiggelaar, gedragswetenschapper, schrijver, spreker en adviseur


 

Abonneer je hier op de pocast!

Ben jij auteur of uitgever van een managementboek? En wil jij geïnterviewd worden? Klik hier!

You may also like...

Geef een reactie

Shares